OM OS

Chr. Johannsen A/S er en sønderjysk entreprenørvirksomhed med 75 ansatte. Vi udfører jord-, kloak-, beton og murerarbejder i total-, hoved- og fagentrepriser.

Med base i Rødekro har vi siden 1952 udført erhvervsbyggerier, boligprojekter, energianlæg og mange andre bygge- og anlægsopgaver i hele Danmark og det nordlige Tyskland.

Vi bliver valgt, fordi vi hurtigt flytter et projekt fra ide til handling. Med egenproduktion – og de vigtigste kompetencer placeret internt i vores organisation – kan vi selv fordele ressourcerne og sikre en effektiv proces.

Hos os møder du medarbejdere, der er beslutningsdygtige, erfarne og altid i direkte kommunikation med byggepladserne.

Vi tror på, at det er kompetence og nærhed, der får ting til at ske. Og jo tidligere vi inddrages i byggeprocessen, jo mere værdi kan vi bidrage med.

Skal vi tage en snak om dit byggeprojekt?

001 concrete mixer

Beton

002 pollution

Kloak

JORD

005 work tools

Belægning

004 brickwall

Murer

Chr. Johannsen

Kerneområder

Chr. Johannsens kerneområder er Totalentreprise, Hovedentreprise og Fagentreprise indenfor erhvervsbyggeri, institutionsbyggeri, energi-og miljøprojekter samt belægningsarbejde.

I alle byggesager prioriterer vi løbende og åben kommunikation i samarbejdet med bygherre og rådgiver. Det sikre kvaliteten i alle byggeriets faser

Baggrund

Chr. Johannsen A/S er en veldrevet entreprenørvirksomhed med en markant markedsposition i Danmark og det nordlige Tyskland indenfor erhvervsbyggeri, institutionsbyggeri, energi-og miljøprojekter

Virksomheden har rødder tilbage til 1952 og beskæftiger i dag 75 medarbejdere. 

I 2018 har Chr. Johannsen gennemført første fase af et velplanlagt generationsskifte. Selskabet hidtidige ejere er trådt i baggrunden.  Lars Jørgensen i en salgs- og udviklingsfunktion og Per Laustsen med aktiviteter udenfor Chr. Johannsen. Tre medarbejdere er indtrådt som nye partnere i firmaet:

  • John H. Jepsen
  • Johnny K. Frandsen
  • Ruben Andresen.

Herudover har selskabet hentet Ole Kristensen ind som direktør fra 1.januar 2019. Ole Kristensen er 54 år og uddannet diplomingeniør. Han kommer senest fra en stilling som teknisk direktør hos MT Højgaard a/s

Chr. Johannsen