Ny direktør

dir chr nyhed

Ny direktør

Lars Jørgensen, der ejer aktiemajoriteten i entreprenørvirksomheden Chr. Johannsen A/S, stopper som tidligere annonceret som direktør. Han afløses af MT Højgaard-mand.

Rødekro: Da Per Lausten med udgangen af november i fjor sagde farvel som medejer af entreprenørvirksomheden Chr. Johannsen A/S, luftede hans kompagnon i virksomheden, Lars Jørgensen, at han også var i gang med at planlægge sin retræte.

– Ja, jeg er jo 60 år, så jeg har også planer om at træde ud af driften i løbet af halvandet til to år. Men det er ikke noget, der haster, sagde han dengang og afslørede samtidig, at han allerede havde navnet på sin efterfølger som direktør. Han var dog endnu ikke klar til at offentliggøre det, da de sidste detaljer manglede at falde på plads.

Nu er det så officielt: Ny direktør for Chr. Johannsen A/S er den 54-årige diplomingeniør Ole Kristensen, der kommer fra en stilling som teknisk direktør hos MT Højgaard a/s.

NYE PROJEKTLEDERE
Samtidig med ansættelsen af ny direktør har Chr. Johannsen A/S også hentet to erfarne projektledere til virksomheden. Det er Flemming Nissen, der kommer fra en stilling hos Brinck & Søn ApS i Esbjerg, og Carsten Schultz, der kommer fra en stilling som chef for Vej og Park hos Sønderborg Kommune.

Tilbagetrukket rolle

I en pressemeddelelse i forbindelse med ansættelsen fortæller Lars Martens Clausen, der er bestyrelsesformand for Chr. Johannsen A/S, at det især er på grund af Ole Kristensens kommercielle forståelse, samt et solidt teoretisk fundament i ledelse, at valget faldt netop på ham.

Et valg, nu forhenværende direktør Lars Jørgensen, der fortsat har aktiemajoriteten i virksomheden, bifalder:

Med disse nye stærke tiltag ser jeg lyst på Chr. Johannsens fremtid. Selv bliver jeg i virksomheden – nu bare i en lidt mere tilbagetrukket rolle, hvor jeg vil fokusere på salgs- og udviklingsopgaver, ligesom jeg fortsætter i bestyrelsen for både Chr. Johannsen og vores søsterselskaber CJ Group Århus og CJ Anlæg Fredericia, siger Lars Jørgensen, der sammen med Per Laustsen overtog Chr. Johannsen A/S i 2005. Dengang var der fem medarbejdere, nu er der 80.

Ole Kristensens første, officielle arbejdsdag var 8. januar.

Reference fra Jydske Vestkysten:
https://www.jv.dk/aabenraa/Soenderjysk-entreprenoer-henter-direktoer-hos-MT-Hoejgaard/artikel/2678903

Skal vi tage en snak om dit næste byggeprojekt?