INGENIØR-PRAKTIKANT TIL BYGGE- OG ANLÆGSENTREPRENØR I RØDEKRO

INGENIØR-PRAKTIKANT TIL BYGGE- OG ANLÆGSENTREPRENØR I RØDEKRO

OM DIG

- Din uddannelsesretning kan være bygnings- eller anlægsingeniør
- Du har interesse for større bygge- og anlægsprojekter
- Du er åben, nysgerrig og kan kommunikere mundtligt og skriftligt

VI TILBYDER

Din praktik bliver en kombination af opgaver på byggepladser og kontor i tæt samarbejde med formænd og projektledere, hvor du kommer til at deltage i det daglige projektarbejde.

Vi har 2 større projekter (+ 30 mio. DKK) som løber over 1. halvår af 2021, og hvor du som praktikant får mulighed for at følge byggesagerne tæt på, både med egenproduktion og styring af underentreprenører, hvorigennem du får mulighed for at udvikle og styrke dine kompetencer både personligt og fagligt.

LØN OG ANSÆTTELSE

Praktikperioden er lønnet og varer 100 dage. Din forventede opstart er 1. feb. 2021 eller snarest derefter. Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen, og du får løn efter IDA’s vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen at du er ingeniørstuderende.

OM OS

Chr. Johannsen er en mellemstor, ejerledet bygge- og anlægsentreprenør, bygget op omkring vores egenproduktion indenfor beton-, anlæg-, og murerarbejder. Vores primære forretningsområder er erhvervsbyggeri, energi-, bolig og institutionsbyggeri, hvor vi løser vores opgaver i hoved-, fag-, og totalentreprise. Vi har de seneste år beskæftiget mellem 60 og 65 medarbejdere med kompetencer indenfor projekt- og entrepriseledelse, samt faglærte håndværkere og maskinførere. Vi er lokalt forankret i Syddanmark med kontor i Rødekro, tæt ved motorvejen.

INTERESSERET?

Besøg vores Linkedin eller mød os på Facebook.
Du kan også kontakte os direkte for yderligere info:
Projektleder Ruben Andresen tlf.: 2789 5725 - ruben@byggeriforpengene.dk
Direktør Ole Kristensen tlf.: 2558 6548 - olkr@byggeriforpengene.dk
Screenshot 2020-08-06 at 15.25.59

Skal vi tage en snak om dit næste byggeprojekt?